2314 Halásztelek, II. Rákóczi F. út 110. Pest megye
Telefon
24 532 360
Tevékenység
Az M0-ás körgyűrűről könnyen megközelíthető kertészeti árudánkat a széles választék és a szakszerű, személyes kiszolgálás jellemzi. Kertészkedéshez szükséges összes kelléket és életerős, minőségi növényeket kínálja a kertbarátoknak, viszonteladóknak, valamint kertépítőknek. A vásárlásban, növényválasztásban és -ápolásban szakértő munkatársaink készséggel segítenek. Nálunk nem gond, ha a vevő kérdez.
Szolgáltatások
Árudánkban sétálva bárki rálelhet a kertjébe, balkonjára vagy teraszára illő, mutatós dísznövényre. A különleges díszcserjéktől kezdve a divatos sövényeken át egészen a télen is díszítő örökzöldekig gazdag választék várja látogatóinkat. A kertjüket ötletesen szépítgetők több száz sziklakerti évelőből válogathatnak. Minden növényünk gondosan ápolt, s a konténerből azonnal kiültethető. Cserepeket, terrakottákat és egyéb ültetőedényeket kínálunk hozzájuk. Árudáink gazdaboltjában az alapvető kerti szerszámokon túl a különleges kerti munkák (pl. metszés, növényvédelem) eszközei is megtalálhatók. A mélyebben érdeklődő kertészeknek gazdag szakkönyvválasztékunkból ajánlunk olvasnivalót. Talajjavításhoz változatos földkeverékeket és ásványi kiegészítőket ajánlanak hozzáértő munkatársaink. A növények védelméhez a biológiai védelemtől kezdve a legmodernebb növényvédő-szerekig szinte bármit megtalál nálunk. Ha elbizonytalanodik, milyen szert válasszon, kérdezze meg nyugodtan az árudavezetőtől. Kertépítésben és -tervezésben munkatársaink készséggel adnak tanácsot, s szükség esetén akár kertépítő szakembert is ajánlanak. Térítés ellenében Budapest környékére teherautóinkkal házhoz is szállítjuk a vásárolt növényeket. Minden ajánlatunk rugalmas feltételekkel értendő, és személyes, testre szabott tanácsadással egészül ki. Nálunk minden vevő ugyanolyan fontos; akár egy teljes kertet, akár csak 3 tő bukszust vásárol.
Specialitások
Tavasszal saját nevelésű zöldségpalántáink a legkelendőbbek. Életerős és fajtaazonos palántanövényeink (görögdinnye, paradicsom, paprika, cukkini, patisszon stb.) időt spórolnak és nagyobb termési biztonságot adnak a konyhakertet művelőknek. Arra is gondolunk, akinek nincs kertes háza: akár a balkonon nevelhető paradicsomfát, sőt beültetett, virágzó balkonládát is vásárolhat nálunk.
 
További adatlapok »