5136 Jászszentandrás, Járási Iskola út 036/144 hrsz. Jász-Nagykun-Szolnok megye
Telefon
+36-70-319-64-33
Tevékenység
- 1987-től, egyéni vállalkozásként, díszfaiskolai termelést folytattunk: fenyőfélék (fenyők, tuják, borókák, hamisciprusok, stb.) szabadföldi továbbnevelését. 1999-ben tevékenységi körünk kerttervezéssel, kert- és parképítéssel, kert- és parkfenntartással bővült, ma már ez képezi fő tevékenységünket.
- 2009-ben alapítottuk a ZÖLD-TÉR BAU KFT-t, amely szintén építőipari és kertépítészeti kivitelezéssel foglalkozik (épületbontás, közműépítés, földmunka, útépítés, térburkolás, stb.)
- A díszfaiskolai termelést a "Katica Díszfaiskola" (Dr. Juhász Judit egyéni vállalkozó) vette át. A termelést és a forgalmazást jelenleg is a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (korábban: OMMI), valamint a NTIG felügyeletével és engedélyével végezzük.
Szolgáltatások
Díszfaiskola; kert- és parképítés, tervezés; gépi-, kézi földmunka, tereprendezés; térburkolás; gyepszőnyegezés fűmagvetéssel és gyepszőnyeggel; kerti tavak építése; zöldtetők (tetőkertek) építése; automata öntözőrendszerek kiépítése; kert- és parkfenntartás, stb. Magánszemélyek, intézmények, vállalkozások, üzemek részére egyaránt.
 
További adatlapok »