Bejelentkezés
Blog
A tökéletes nyári esték titka a finom grillvacsora PDF Nyomtatás E-mail

2024-04-30

 

A kellemes tavaszi és nyári napok beköszöntével mindannyian vágyunk arra, hogy minél több időt töltsünk a szabadban. A kerti grillezés tökéletes program a családdal és a barátokkal töltött nyári estékre. De hogyan válasszuk ki a tökéletes kerti grillt? Milyen típusok léteznek? Mire kell figyelni a vásárláskor?

Bővebben...
 
Minden, amit tudnod kell a tökéletes kerti pihenéshez PDF Nyomtatás E-mail

2024-04-21

 

A kellemes tavaszi és nyári napok beköszöntével mindannyian vágyunk arra, hogy minél több időt töltsünk a szabadban. Ennek elengedhetetlen kelléke a megfelelő kerti bútor, amelyek különféle változatai kényelmessé és hangulatossá varázsolják teraszunkat, kertünket. De hogyan válasszunk a rengetegféle stílus és anyag közül? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a vásárláskor?

Bővebben...
 
Gondozott környezet olcsó kerti szivattyúval PDF Nyomtatás E-mail

2023-10-15


A növények meghálálják a gondoskodást. A kérdés már csak az, hogy mennyi időt kell és érdemes a kert karbantartására fordítani? Az egyik legfontosabb dolog az öntözés, ha nem szeretnénk sivataggá változtatni az udvar végét. Ez könnyen elkerülhető egy olcsó kerti szivattyú révén megtáplált öntözőrendszerrel. De minek öntözőrendszer? Nem elég slaggal locsolni? Ha pedig már elköteleztük magunkat az öntözőrendszer mellett, akkor mégis milyen szivattyút válasszunk?

Bővebben...
 
Kerti tűzrakóhely PDF Nyomtatás E-mail

2023-03-02

 

A tűz minden formájában a belső melegség szimbóluma is. A láng vonzza a tekintetet, legyen szó egy pislákoló mécsesről, nagyméretű gyertyáról, vagy ház udvarán épített tűzrakó helyről. Lelassít, megnyugtat és felmelegít, de emellett lehetőséget ad a főzésre, sütésre is. A kerti tűzrakásnak van néhány alapszabálya, amiket érdemes figyelembe venni, hogy a sütögetés ne csak meghitt és kellemes, de biztonságos is legyen.

Bővebben...
 


Kertészeti szaknévsor

KERESS növényt

FACEBOOK