2081 Piliscsaba, Árpád vezér utca 12. Pest megye
Mobil
-36204887784
Tevékenység
Kertépítési tevékenységünk keretében egyaránt vállaljuk meglévő kertjének rendezését, felújítását, átalakítását, illetőleg új kertjének szakszerű megtervezését, és teljes körű kivitelezését. Általunk épített, valamint már meglévő kertjének ápolásában, fenntartásában is segítségére vagyunk, hogy évek múltán is könnyen fenntartható, ápolt maradjon a kertje.

Kertépítési, kertfenntartási tevékenységünk elsősorban Budapest és a budapesti agglomeráció területére koncentrálódik, de egyedi megállapodás alapján dolgozunk Budapesttől távolabb eső településeken is.

Munkáink minőségét megrendelőink elégedettsége tükrözi. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!
Szolgáltatások
A kertépítés területén az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
kertjének szakszerű megtervezése
tereprendezés, gépi és kézi földmunka
termőföld terítése
térburkolatok építése
támfalak építése
sziklakertek kialakítása
automata öntözőrendszer telepítése
kút- és szivattyútechnika telepítése
ciszternák telepítése
kerti tavak és csobogók létesítése
kerti világítás kiépítése
növények telepítése
füvesítés magvetéssel vagy gyepszőnyegezéssel
faházak és kültéri szaunák építése
kerti díszítőelemek telepítése
kertápolás eseti vagy rendszeres kiszállással.
Specialitások
Erősségünk az eredeti, egyénre szabott tervezés és kivitelezés. Ha hegyeket nem is tudunk megmozgatni, de látványterveinkkel már egy építési törmeléktől terhelt területre is megálmodjuk a végleges szinteket és a telepítendő növényeket, így még a tereprendezés előtt láthatja a megrendelő a végleges kert képét.

Minden kertet személyre szabottan, a tulajdonos igényeit teljes körűen felmérve készítünk el, gondolva a kert beérésére, valamint a használók életpályájára is. Törekszünk mind funkcionálisan, mind stílusban alkalmazkodni a vágyakhoz, gyakran javaslunk merész megoldásokat.

Folyamatosan képezzük magunkat, figyelemmel kísérjük a trendek alakulását, egyensúlyban tartjuk az esztétikai és funkcionális szempontokat, hogy a létrejött élettér harmonikus lehessen.
YouTube videó
 
További adatlapok »