2220 Vecsés Pest megye
Mobil
06-20-5790510
Tevékenység
Szolgáltatásaink

Ha Önnek, mint kert tulajdonosnak az a szó jut eszébe, hogy Automata Öntözőrendszer, akkor először egy „Drága, Úri huncutság” fogalom ugrik be, pedig ez koránt sem így van! Az Öntözőrendszer egy végtelenül egyszerű, ám annál hasznosabb rendszer, mely elengedhetetlen a gyönyörű kert fenntartásához. Egyetlen titka a helyes tervezés, méretezés. Egy helyesen megtervezett és beállított Öntözőrendszer a kézi, fáradságos öntözéssel szemben akár 80% vizet és napi több óra szabadidőt is képes megtakarítani a tulajdonosa számára. Mindezeket figyelembe véve az Öntözőrendszer költsége igen hamar megtérül.

A rendszerről: A rendszert a talajfelszín alatt 20 cm-el telepítve helyezkedik el, így az, az Ön számára láthatatlan. A szórófejek a víznyomás hatására emelkednek elő, melyek működését a mágnes szelepek és a vezérlő egység irányítja. Az öntöző víz megtáplálása történhet vezetékes vízről, vagy szivattyú segítségével ciszternából, ásott vagy fúrt kútból. A rendszer telepítését, a mai korszerű anyagok felhasználása mellett, egy kis vállalkozó kedvvel, akár Ön is könnyűszerrel elvégezheti! Cégünk a tervezéshez és a kiépítéshez minden nemű segítségnyújtást megad az ügyfeleink számára.

Fő célunknak tartjuk, az Automata Öntözőrendszerek minél szélesebb kőrben történő elterjedését, hogy a kert tulajdonosoknak a „szép” kert ne a fáradságos munkát, hanem a nyugtató, pihentető otthont jelentse. Cégünk a Piac legnagyobb és legjobb minőségű gyártók termékeit kínálja az Önök részére, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb Öntözőrendszer márkát. A négy márka (ABC sorrendben) nem más mint a Hunter, az Irritrol, a RainBird, és a Toro. (Ezek jó lenne ha logóval jelennének meg) Szerelvények területén pedig a Spanyol Cepex, valamint az Olasz Irritec cég termékeit tudjuk biztosítani. Mindkét cég a legmagasabb minőségi (ISO 9000 – 9001, 14000) szabványoknak megfelel. Öntözéstechnikai és egyéb szerelvényeik széleskörű palettája (nem véletlenül) a piacon igen nagy népszerűségnek örvendenek.

Amennyiben felkeltettük igényét, érdeklődését az automata öntözőrendszer szükségességéről, akkor ezek lennének a további tennivalói:
Szolgáltatások
Öntözéstechnikai rendszerek forgalmazása.
Specialitások
rainbird, hunter, torro, irritrol alkatrészek forgalmazása.
 
További adatlapok »